Veebinar "Bluebeam Revu – hinnapakkumiste tegemiseks ja koostööks" salvestus

Bluebeam blogi Veebinarid Terje Korberg
31 2022

Veebinaril näitas meie konsultat Eva Lomp, kuidas luua täpseid hinnapakkumisi, teha prognoose ja kuidas kasutada Studiot koostööks.

Veebinari teemad:

Revu mõõtmisvahendid aitavad teil saada projektist täielikku ülevaadet ja luua paremat pakkumist – see annab teile konkurentsieelise.
• PDF MEASUREMENT TOOLS
Mitte ainult pikkust, laiust ja pindala – Revu mõõdab rohkem, näiteks mahtu, sügavust, raadiust, seinapinda, nurka ja kaari ning teostab ala ja mahu väljalõikeid.
• MARKUPS LIST
Kõik teie märgistused kuvatakse integreeritud, kohandatavas loendis, et hõlpsasti jälgida ja hõlpsalt luua PDF-, CSV- või XML-aruandeid.
• QUANTITY LINK
Linkige mõõtmise kogusummad mitmest PDF-ist sujuvalt Exceli töölehtedele automaatsete pakkumiste arvutamiseks, kasutades oma etteantud valemeid ja vorminguid.

Dokumendihaldus ja reaalajas koostöö on sisse ehitatud otse Revu-sse. Studio Projects annavad teile ühe tsentraliseeritud asukoha dokumentide – isegi tervete hooneprojektide – pilves hoidmiseks. Ja Studio Sessions võimaldab projektimeeskondadel samu faile korraga üle vaadata, märgistada, muuta ja värskendada. Nii saavad partnerid üle kogu maailma koheselt ühenduse luua sama dokumendikomplektiga.