Uuendatud Autodesk AREA keskkond

3ds MAX blogi Autodesk blogi M&E Collection blogi Maya blogi admin
22 2022

Tutvustame uhkusega Autodeski täiesti uut ja täiustatud AREA keskkonda. AREA on nüüd täielikult ümber kujundanud, et see toimiks paremini 3D-professionaalidele, õpilastele ja entusiastidele filmi, tele, mängu ja disaini visualiseerimise valdkonnas. Lisaks sellele, et töölauasait on täielikult uuendatud, on AREA saadaval ka elegantse ja intuitiivse mobiilirakendusena, nii Apple App Store’is kui ka Google Play Store’is!

AREA on 3D-kogukond kõigile, kes soovivad õppida, suhelda ja inspireerida. Olenemata sellest, kas olete veteran või alles alustate 3D-kunsti maailmas, AREA on koht, kust leida inspiratsiooni, lihvida oma tööd ja suhelda sarnaselt mõtlevate kunstnikega üle kogu maailma.

Lisaks täielikult moderniseeritud välimusele on AREA-l nüüd oluliselt lihtsustatud saidi struktuur, uued sisu jagamise tööriistad ning huvidel, tööstusharudel ja spetsialiseerumisaladel põhinevad rühmad. Uus AREA on jagatud kolmeks peamiseks osaks, lähtudes sellest, mida kogukond kõige enam vajab: INSPIRELEARN ja COMMUNITY.

INSPIRE / INSPIRATSIOON

Sisu jagamise ja profiili loomise tööriistadega on muudetud teie töö jagamine lihtsamaks kui kunagi varem. Näidake oma portfooliot, koostage oma CV, laadige üles blogi, kunstiteoseid või õpetusi – kõike seda oma AREA profiili kaudu!

Otsige inspiratsiooni laiaulatuslikust liikmete loodud kunstiteoste galeriist või laadige ülesse enda tööd. Lugege artikleid ja intervjuusid oma lemmiksaadete, -filmide ja -mängude taga olevate andekate artistide, arendajate ja stuudiotega.

Area Create Detail image block 3

LEARN / ÕPI

AREA ei ole lihtsalt kogukonna keskus. See on ka koduks tasuta ja põhjalikule hariduskeskusele! Lihvige oma tööd, täiustage oma 3D-oskusi või värskendage põhitõdesid hõlpsasti. Järgige valdkonna ekspertide loodud õpetusi ja kasutajate tehtud õpetusi. Või laadige üles ja jagage oma teadmisi maailmaga!

Area Create Detail image block 5

COMMUNITY / KOGUKOND

Meil on hea meel tutvustada gruppe! Liituge AREA gruppidega, mis põhinevad huvidel, tegevusaladel ja spetsialiseerumisaladel. Grupid pakuvad keskkonda, kus luua kontakte ja jagada ideid kogukonna teiste liikmete ja Autodeski ekspertidega. Kommenteerige, jagage ja võtke ühendust kunstnikega kogu maailmast!

Area Create Detail image block 7

Liitu AREA keskkonnaga