AutoCAD 2023 - parem koostöö, automatiseerimine jpm

AEC Collection blogi AutoCAD blogi PDM Collection blogi admin
01 Apr 2022

Uued AutoCAD 2023 funktsioonid on selleks, et veelgi automatiseerida tööprotsesse ja koostööd. Olenemata sellest, kas peate oma joonistele tagasisidet lisama, vaatama My Insights teavet uute funktsioonide kohta või kasutama LISP API-d veebist, see kõik on võimalik AutoCAD 2023 versioonis.

AutoCAD 2023 loomisel on peetud silmas kliente ja nende töö muutuvat olemust. Uued Markup Import ja Markup Assist funktsioonid aitavad teil automaatselt importida tagasisidet oma joonistesse, vähendades vigasi ja säästes teie aega. Lisage Trace’i kirjalikke kommentaare ja tagasisidet vaid paari hiireklõpsuga. Rakendusega My Insights saate teavet uute funktsioonide või töövoogude kohta, mis on spetsiaalselt teie jaoks loodud, võttes aluseks teie unikaalse AutoCADi kasutamise.

Autodesk’s integrations võimsuse abil saate joonestada vähemate katkestustega ja kohandada suurema paindlikkusega. LISP API on nüüd saadaval AutoCADi veebirakenduses. Saate seda kasutada oma AutoCADi kohandamiseks ja korduvate protsesside automatiseerimiseks kõikjal, mis tahes arvutis. Lisaks võimaldab AutoCAD 2023 pilvepõhine Sheet Set Manager nüüd kiiremini avada lehekomplekte Autodesk Docs śt . Autodeski pilveplatvormi kasutades on Autodesk Docsi lehekomplektide saatmine ja nendest avamine meeskonnakaaslastele kiirem ja turvalisem.

“Oleme AutoCADi tuleviku üle põnevil ja oleme pühendunud kiiresti arenevate kaasaegsete töövoogude arendamisele,” ütles AutoCADi tootehalduse direktor Dania El Hassan. „AutoCAD 2023 funktsioonide Markup Import ja Markup Assist ning My Insights: Macro Advisor (kõik need on masinõppel põhinevad) abil püüame tagada, et kasutajate AutoCADis veedetud aeg oleks jätkuvalt tõhus ja produktiivne. Meie arendatav automatiseerimine ja insights kasutavad jätkuvalt uusimat tehnoloogiat, et suunata kasutajaid täiesti uute disainitulemusteni.”

AutoCAD 2023 ning AutoCADi veebi- ja mobiilirakendused pakuvad teile kõigist CAD-tarkvaradest kõige põhjalikumaid veebi- ja mobiilivõimalusi. Saate paindlikult kujundada, koostada, redigeerida, jagada ja märgistada jooniseid AutoCADis töölaualt, veebist või mobiilseadmest. AutoCADi veebirakendusega saate nüüd üles laadida joonestusmalle, joonestusstiile ja muid tugifaile, et luua DWG-faile, mis vastavad paremini teie ettevõtte joonestamisstandarditele.

Saate kasutada ka seitset AutoCAD toolsets koos tuhandete osade, sümbolite ja diagrammidega, mis aitavad teil elektri-, mehaanika-, arhitektuuri-, torustike, tehasekujunduse ja muuga. Näiteks saate Architecture toolsetiga kiiresti paigutada seinu, uksi ja aknaid oma joonistele tõeliste ehitusomadustega. Toolsets´e värskendatakse 2023. aastaks nii et, saate ühenduse Autodeski platvormiga ja hankige sealt andmeid, importida ja redigeerida andmeid arvutustabelitest, kiiresti filtreerida faile projektide leidmiseks, korrata projekte ja palju muud, et maksimeerida tootlikkust ja lühendada projektitsükleid.

Säästke aega tagasiside andmisel Markup Import ja Markup Assisti abil

Markup Import ja Markup Assist aitavad teil kiiresti saata ja lisada tagasisidet oma projektidesse. Markup Import abil saate väljalt tagasisidet võtta prinditud paberilt või PDF-faililt ja importida need AutoCADi jälgimiskihina. AutoCAD tuvastab märgistuse ja teisendab selle objektiks. Markup Assist võimaldab teil seejärel ühe nupuvajutusega teksti või objekti joonisele automaatselt lisada. Markup Import ja Markup Assist muudavad koostöö ja muudatuste tegemise lihtsaks.

 

Hankige näpunäiteid oma tootlikkuse suurendamiseks rakendusega My Insights: Macro Advisor

Nõuandemootor My Insights, mis aitab teil kiiremini töötada, kasutades statistika edastamiseks masinõppe algoritme, pakub nüüd teie töötamise ajal statistikat soovitatud makrode kujul, mis automatiseerivad teie kõige sagedamini korduvaid töövooge. Lisaks vahekaardil Start, kus saate vaadata mitmesuguseid isikupärastatud kasutusülevaateid, kuvatakse töötamise ajal ekraani allosas teatisena. Nendel soovitustel klõpsamine viib teid uuele käsumakropaletile, kust saate lisateavet, salvestada soovitatud makro ja isegi kohandada makro vastavalt oma vajadustele. My Insights: Macro Advisor on juhend, mis annab teile väärtuslikku teavet õigel ajal ja õiges kontekstis.

AutoCAD web jaoks mõeldud LISP API abil kohandage ja automatiseerige oma töövooge kõikjal

Olenemata sellest, kas olete liikvel, töökohal või mujal, kus otsustate töötada, looge oma kohandused, et automatiseerida AutoCADi veebirakenduse LISP-i abil toimingute jadasid. Laadige või hallake LISP-faile ja tippige LISP-käsud täpselt nii, nagu teeksite seda oma töölaual AutoCADiga, et säästa aega ja teha jooniseid kiiremini. See funktsioon on saadaval ainult AutoCAD litsentsi omanikele.

 

Uuendused ja parem jõudlus

AutoCAD 2023 sisaldab ka mitmeid täiustatud funktsioone kasutajakogemuse parandamiseks. Paljud kasutajad soovisid, et igal aknal oleks oma command lines (käsuread). Nüüd on need käes! Command lines on saadaval igas aktiivses aknas.

Traces on täiustatud, nii et saate lisaks veebi- ja mobiilirakendustele luua trace layers ka AutoCADi töölaualt. Lisaks saate nüüd lisada teiste loodud Traces , mis parandavad veelgi teie koostöövõimet. Lisage joonisele ohutult kujunduse muutmise märkused ja märgised otse AutoCADis ilma olemasolevat joonist muutmata.

Loendust on täiustatud, et veelgi automatiseerida objektide loendamist, sealhulgas teie valitud piirkonnas. Count tööriistaribale lisatud funktsioonid võimaldavad teil valida loendatud objekte; kasutage nooleklahve, et liikuda eelmisele või järgmisele loendatud objektile ja sisestage loendusväli otse tabelisse või teksti.

AutoCAD 2023 sisaldab värskendatud graafikat 3D-objektidele, mis on kuni 10 korda kiiremaks renderdamiseks kui varem, kasutades shaded, shaded with edges ja wireframe visuaalseid stiile.

Alustage juba täna

Alustage juba täna ja avastage uusi funktsioone, logides sisse oma Autodeski kontole ja laadides alla uusima versiooni. Kui te pole veel litsentsi omanik, siis laadige AutoCAD 2023 ja AutoCAD LT 2023 tasuta 30-päevased prooviversioonid. Soovitame liituda 21. aprillil toimuva veebiseminariga, et saada lisateavet AutoCAD 2023 uudiste kohta.

Lisateave AutoCADi veebirakenduse ja AutoCADi mobiilirakenduse kohta.

AutoCAD 2023 for Mac ja AutoCAD LT 2023 for Mac

Saadaval on ka AutoCAD 2023 for Mac ja AutoCAD LT 2023 for Mac ning nende uute funktsioonide kohta saate lugeda Autodeski lehelt.

Avastage lisaks

AutoCAD 2023 lisafunktsioonid leiate Help section juhendist What’s New in AutoCAD 2023 guide . Ja vaadake seda videot, et teada saada mida saate AutoCADiga teha!