Lumion 12.3 muudab iga detaili oluliseks

Lumion blogi admin
01 2022

Mahulised omni tuled ja kohandatud pinnased. Äsja animeeritud taimed ja palju muud. Lumion 12.3 sisaldab uusi funktsioone, mis aitavad teil visualiseerida iga detaili, andes teie projektidele tekstuuri ja elu.

Lumion 12.3 on täna saadaval tasuta väikese värskendusena praegustele Lumion 12 kasutajatele. Selle versiooni eesmärk on muuta iga detail teie visualiseeringus oluliseks, aidates teil anda oma arhitektuursetele kujundustele elutruu, peaaegu puutetundlik kvaliteet.

Nüüd saate nautida lihtsat ja tõhusat protsessi materjalide ja muude tekstuuride kohandamiseks täpselt nii, nagu ette kujutate. Looge atmosfäärilisemaid, vapustavamaid pilte ja videoid, tuues mahulise valgusega esile oma kujunduse ilu ja tekstuuri.

New volumetric omni lights | Lumion 12.3 rendering software
3D model by CMonje.

Lumioni 12.3 kõigi uute funktsioonide kohta lisateabe saamiseks jätkake allpool lugemist.

Kuidas laadida Lumion 12.3

Kas teil on Lumion 12 litsents?

Kui jah, saate oma litsentsi hõlpsalt uute funktsioonide ja muude täiustustega värskendada, minnes oma Lumion Account. Samuti oleksite pidanud saama meili „Getting Started with Lumion”, mis sisaldab teie litsentsivõtmega seotud postkasti allalaadimisjuhiseid.

Interior living room, visualized with new features in Lumion 12.3 | Lumion rendering software

Kas teil on Lumioni eelmine versioon, näiteks Lumion 11 või vanem? Kui jah, saate uuendada, et koheselt ära kasutada kõiki uusi funktsioone, mis on alates teie versioonist lisatud. See tähendab, et saate nii allpool mainitud funktsioonid kui ka Lumion 12 uued täiendused, sealhulgas mahulised prožektorid, 142 sisseehitatud pinnast, sadu loodusobjekti, stiilne sise- ja välissisustus, ülimalt realistlikud materjalid ja palju muud.

Samuti avastate kiirema ja lihtsama renderdamiskogemuse uute objektikogumite, intuitiivsema materjalide töövoo, täiustatud objektirühmade, tegelaskujude ja sujuvama animatsioonifunktsioonide ja mitme teise võimalusega.

Impordi kohandatud tekstuure (Pro versioonis)

Teid ümbritsev keskkond on täis kunsti, ebatäiuslikke tekstuure ja muid ainulaadseid omadusi. Alates Lumion 12-st saate pindu kohe isikupärastada 142 sisseehitatud pinnakleebise abil, sealhulgas puudused, vanus, teemärgised, seinakunstid ja palju muud.

Nüüd saate Lumion 12.3-s importida oma enda kohandatud tekstuure ja nautida projekti pindadele iseloomu ning rohkem vabadust.

Wall featuring new custom surface decals, wall art, rendered in Lumion 12.3.

Kohandatud tekstuure on lihtne asetada ja muuta, nii et saate need loomulikult oma projektiga sulanduda, avades laia valiku rakendusi:

— Näidake sise- ja välispindadel kauneid mustreid ja seinakunsti.
— Kujutage linnapiirkonnas suurt seinamaali, kunstilist grafitit või muud kunstiteost.
— Looge oma materjalidele realistlikke puudusi, nagu seinakahjustused, plekid, vanus, värvimuutused ja muud märgised.
— Lisage oma renderdusse unikaalseid lokaliseeritud elemente, sealhulgas teemärgistused, märgid ja muud kasulikud üksikasjad, mida reaalses elus leidub.

Wall featuring new custom surface decals | Lumion 12.3 rendering software

Kohandatud tekstuuri funktsioon sobib otse mis tahes visualiseerimise töövoogu, muutes projekti kõigi materjalide värvide, isikupära ja stiiliga muutmise lihtsaks.

Volumetric light effekt omni tuledele (Pro versioonis)

Valgustus on tähelepanu köitvate ja emotsionaalselt haaravate visualiseerimiste põhikomponent.

Lumion 12.3 lisab veel ühe valgustustööriista, mis aitab teil omnivalgustite uue mahulise valgusefektiga kogu stseenile kaunist valgust heita.

3D model by CMonje.

Selle osuta-ja-klõpsa-efektiga muutub selle kauni valguse sära loomine nauditavaks ja äärmiselt intuitiivseks kogemuseks. Pärast valgustite mahuliseks muutmist püüdke saavutada suurem realistlikkus ja atmosfäär, muutes hõlpsalt nende värvi, heledust, langemist, varje ja muud.

Interior living room, View A, showing with new features including volumetric omni lights and custom surface decals.

Mahuline omni valgusefekt on täiuslik, kui seda kasutatakse peenelt. Mõned põnevad rakendused, mida saate hõlpsalt kasutada, on järgmised:

— uduse öö renderdamine
— Sündmuse valgustuse visualiseerimine
— Looge klientide rõõmustamiseks filmilik efekt
— Sise- ja välisvõtete jaoks näidake tolmu, udu või auru
— Suurendage ruume
— Soovitage disaini vaatamiseks uusi vaatenurki või viise

On lugematu arv olukordi, kus mahuline valgustus võib kasuks tulla. Meeleolu, atmosfäär, õhkkond — mahuline omni valguse efekt annab keskkonnale või ruumile rohkem sügavust.

110 animeeritud loodusobjekti

Lumioni loodusobjektide kogu pakub kõike, mida vajate lopsaka loodusliku keskkonna loomiseks lühikese ajaga.

Lumion 12.3-s saate nautida rohkem vabadust ja mitmekesisust, luues detailirikkaid keskkondi 110 animeeritud muru ja muude loodusobjektidega. Need varem staatilised esemed liiguvad nüüd eluga kaasa, luues konteksti energilisemate ja elavamate animatsioonide jaoks.

3D model by CMonje.

Lumion 12 sisuteegi paljude täiustuste tõttu on nende animeeritud objektide leidmine ja lisamine imelihtne. Lihtsalt lisage oma animatsioonidele mõned animeeritud muru, lilled ja palju muud ning teie stseen muutub koheselt elavaks.

Proovige muuta tuuleefekti intensiivsust, et näha, kuidas need loodusobjektidele mõjuvad!

Importige oma numbrimärgid

Lumion 12.3 eesmärk on detailide jõu lihtne ärakasutamine, aidates teil oma visiooni tervikuna uuesti luua ja oma projekti kliendile müüa.

Nüüd on Lumion 12.3 kohandatud numbrimärkidega veelgi lihtsam oma kujundust kindlasse kohta määrata, kus iganes see ka poleks.

3D model by TEN OVER STUDIO.

Vaid üks klõps ja kõik autod, bussid, mootorrattad ja veokid tähistavad projekti asukohta, aidates teie piltidel paremini kaasa rääkida loole, mida soovite jutustada.

Muud töövoo ja jõudluse täiustused

Iga värskendus sisaldab mitmeid väiksemaid täiustusi, et pakkuda sujuvamat, kiiremat ja stabiilsemat renderduskogemust.

Kuna renderdamine peaks päeva lõpuks olema lõbus ja märkamatu. Lumion 12.3 jaoks tehtud väikeste täiustuste kohta vaadake Lumion 12.3 Release Notes postitust.