Revu 20 uuendused

Bluebeam blogi admin
15 Sep 2020

Uusim Bluebeam Revu 20

Bluebeam Revu 20 eesmärk on aidata arhitektuuri-, inseneri- ja ehitusspetsialistidel parandada projekti tõhusust ja koostööd. Uues versioonis on suurem paindlikkus ja kontroll. Kasutajate ja sisuhalduse täiustatud võimaldavad sujuvamat suhtlust. Lisaks tehti uuendusi, mille eesmärk on parandada täpsust ja aja kokkuhoidu.

 

 

Kaugtöö hoogustamine Studio Sessionsi abil

Revu 20 tutvustab uusi kommunikatsioonifunktsioone, mis on loodud tootlikkuse suurendamiseks ja projekti edukamaks edastamiseks. Kasutajate ja sisuhalduse uuendused annavad Revu võimsamatele märgistustööriistadele suuremat paindlikkust ja kontrolli projekti andmete haldamisel, projekti dokumentide ülevaatamisel, kommenteerimisel, märgistamisel, jälgimisel ja haldamisel.

Revu 20 keskmes on ka Studio täiustused, mis muudab rakenduse reaalajas koostöökeskkonnaks. See võimaldab meeskondadel püsida ühenduses üle kogu maailma ja töötada projektidega ükskõik, kus nad asuvad.

 

 

Studio Projects pakub pilves lihtsat dokumendihaldussüsteemi. Rakendusega Projektid saate üles laadida PDF-faile ja muid failitüüpe, seejärel kutsuda kogu maailma projektipartnereid neid faile üle vaatama ja muutma kõikjalt.

 

 

Hallake ja jälgige märgiseid otsingu- ja filtritööriistade abil ning looge kohandatud väljad metaandmete veelgi paremaks juhtimiseks.

 


Proovi 30 päeva tasuta uut Bluebeam Revu