AutoCAD ja AutoCAD LT 2021.1 uuendused

AEC Collection blogi AutoCAD blogi PDM Collection blogi admin
02 Sep 2020

Alates augustist on saadaval värskendus AutoCAD ja AutoCAD LT 2021.1, mis pakub uusi täiustusi ja tööriistu, et lihtsustada teie töövooge ja suurendada tootlikkust.

Soovitame kõigile AutoCADi kasutajatel uuenda oma tarkvara uusimale versioonile. Kui kasutate AutoCAD või AutoCAD LT 2021, saate kõik värskendused allalaadida Autodesk Desktop´il. Nõustuge värskendusega ja saate uute funktsioonidega kohe töötada. AutoCADi kasutajaliidese uute funktsioonide kiireks tuvastamiseks veenduge, et menüüs Help oleks sisse lülitatud valik „Highlight New Features”(“Esiletõstke uued funktsioonid”).

Lisaks täiendustele, uues vaheversioonis on parandatud ebatäpsused ja probleemid eelmises versioonis.

AutoCAD ja AutoCAD LT 2021.1 uuendused:

1.Kohandage ja sünkroonige Favorite Blocks sakki

Uusim värskendus võimaldab teil currently, recently või library vahelehtedel salvestatud plokid Favorite (lemmikuna) märkida, paremklõpsates ja lemmikutesse kopeerides. Seejärel leidke need hõlpsalt Blocks Palette uuelt vahekaardilt Favorite. Kui soovite oma kõige sagedamini kasutatavaid plokke sisestada, ei pea te enam erinevatel sakkidel neid otsima. Lisaks sünkroonitakse pilve kaudu Favorite Blocks ja Recently Blocks teie erinevate seadmete vahel. Pilves saab luua firma ühise plokkide kogumiku, millega saab paremini koordineerida plokkide kasutamist firmas.

AutoCAD Favorites-tab AutoCAD LT Favorites

 

Täiustatud palett võimaldab kiiresti lisada AutoCAD-i faili (DWG) plokiks praegusesse joonisesse, lisamata seda esmalt sakkile library. Uus valik DWG as Block on saadaval kõigil vahelehtedel.

2.Võimalus kustutada recently kogu kiiresti

AutoCAD BlockstreamKasutajate tagasiside põhjal lisati sellesse versiooni uus funktsioon, et saaksite kogu oma viimati kasutatud plokkide saki tühjendada. Klõpsake hiire paremat nuppu ja valige käsk “Clear Recent List”(Kustuta hiljutine loend). See valik on saadaval ka vahekaardil Favorites jaotises „Clear Favorites List”.

 

3.AutoCADi veebirakenduse uuendus – avage joonis arvutis

Kui töötate veebirakenduses AutoCAD ja soovite joonist avada arvutis siis tuleb vajutada nuppu Open in Desktop(Ava töölaual). Teie joonis salvestatakse automaatselt ja avatakse seejärel arvutisse installitud versioonis.

Märkus! Open in Desktop on saadaval ainult siis, kui AutoCAD või AutoCAD LT on installitud samasse arvutisse. Open in Desktop kasutamiseks peate kõigepealt installima AutoCAD-i plug-in.

AutoCAD open in desktop AutoCAD plug-in

4.AutoLISP-i laiendus VS-koodi täiustamiseks

Lisatarvikud hõlmavad projektihaldust ja lihtsamat LSP-failide laadimist.

AutoCAD AutoLISP

AutoLISP-projektid võimaldavad loogiliselt grupeerida AutoLISP-i failid. AutoLISP-projekt salvestatakse laiendiga .prj faili. PRJ-failid sisaldavad viiteid LSP-failidele, mis on juba salvestatud kohalikku või võrgukausta või kausta, mis tähistab git-hoidlat. Laiendus AutoCAD AutoLISP määratleb tegevuste ribal AutoLISPi projektihalduri nime, kust saate PRJ-faile luua ja avada.

 

 

Parem kasutajakogemus mitme monitori kasutamisel

Veel üks värskendus, mis tehti pärast kasutajate tagasisidet, on kasutajaliidese täiustused. Pärast sülearvuti  eemaldamist ühest või mitmest kuvarist liiguvad käsurida, lindipaneelid ja tööriistaribad automaatselt kasutataval ekraanil samasse kohta.
Enam ei teki probleemi, et mõni paneel on ekraanilt kadunud ja te peate aega raiskama selle ülesotsimise peale.


Ole kursis kõigi AutoCADi uuenduste ja nippidega!

    Telli endale AutoCAD uudiskiri

    Kõigile AutoCAD uudiskirja tellijatele saadame
    e-raamatud “Autocad shortcuts guide” ja “Autocad 33 tips and tricks”

     


    Saada hinnapäring või lisaküsimus:

      Teie nimi (vajalik)

      Ettevõte nimi (vajalik)

      Teie e-mail (vajalik)

      Teie telefoninumber

      Soovitud tarkvara (vajalik)

      Autodesk tarkvara püsilitsentside omanikud saavad olemasoleva litsentsi vahetada uue 1-aastase Subscription litsentsi vastu 20% soodustusega või 3-aastase Subscription litsentsi vastu 25% soodustusega.

      Soodustus kehtib enamikele Autodeski tarkvaradele ja sealjuures ei pea uus tarkvara olema sama, mis olemasolev loovutatav püsilitsents.


      Alates 1. septembrist saavad kliendid 1-aastast subscription litsentsi pikendada 3-aastasele litsentsile. Seega ei pea kliendid pikemale perioodile üleminekul enam ostma uut litsentsi, ei pea kulutama aega kasutajate uuesti määramiseks.

      Miks 3-aastane subscription litsents on ärile mõistlik otsus?

      • Säästab raha – kliendid, kes lähevad üle 3 aastasele subscription litsentsile, säästavad 10% iga aasta pealt.
      • Parandab tõhusust – hankeosakonnad saavad lühendada iga-aastaste tarkvarahankega seotud aega ja kulusid.
      • IT-haldurid saavad litsentside haldamist sujuvamaks muuta – kindlustatud on pidev juurdepääsu tarkvarale, uuendamisele kulub vähem aega.