Loo jätkusuutlik tootmine

PDM Collection blogi admin
24 Sep 2020

Autodesk soovib aidata kliente ja spetsialiste, kelle töötamist on mõjutanud COVID-19 pandeemia.

Tootmises toimuvad alati muutused. Kombineerides tootmise kohanemisvõimelise koostöötehnoloogiaga, saab teie meeskond jätkuvalt teha asju, mis muudavad maailma paremaks.

Siit saate hea ülevaate erinevatest võimalustest, kuidas muuta mugavalt tootmist. Näiteks milliseid koostöö tarkvarasid kasutada, kuidas luua vastupidavam tarneahel, kuidas muuta efektiivselt tootmisliini. Lisaks jagatakse kogemusi, kuidas luua tulevikus jätkusuutlikumaid ettevõtteid.

Turvalise kaugjuurdepääsu abil saate olla produktiivne

Kodus töötamine nõuab uusi lähenemisviise aga samas peab olema tagatud inseneride meeskondadele harjumuspärane koostöö. Autodeski koostöötarkvaraga pääsete turvaliselt juurde oma andmetele, saate üle vaadata projektid ja hoida oma meeskonda produktiivsena kõikjal.

work home with autodesk

Build a more resilient supply chain with autodesk

Looge jätkusuutlikum tarneahel

Tehase seiskamine ja nõudluse tohutu muutumine on põhjustanud tarneahelate häireid kogu maailmas. Kui kohandate oma strateegia riski vähendamisele ja tootmise järjepidevuse tagamisele, aitab Autodesk PLM tarkvara teil hallata ja teha koostööd uute ning olemasolevate tarnijatega.

Hallake oma tarneahelat Autodesk PLM-iga

 

Suunake tehase töötajate ohutut liikumist

Distantseerimismeetmed on tekitanud vajaduse ümberkonfigureeritud tootmisliinide järele, mis tagavad töötajate ohutuse. Autodesk Factory Design Utilities abil saate tootmisliinid ümber paigutada, lisada uusi turvaelemente, hinnata mõju tootlikkusele ja kavandada tõhusa rakendamise.

Optimeerige oma tehasepaigutus vastavalt vajadustele

Bring factory personnel back safely with autodesk


Vaata, kuidas luua tulevikus jätkusuutlik ettevõte

Autodesk SUPPORTING-A-REMOTE-WORKFORCE

Kaugtöö toetamine

Vaadake näpunäiteid ja tavasid töötajate toetamiseks tööajal ja tagage, et kaugtöö oleks tootlik, kui olukord COVID-19 areneb.

Loe lisaks ->

COVID-19 muudab tarneahelaid

Kuidas mõjutab COVID-19 ülemaailmset tarneahelat? Üks tulemus on vähem globaalne ja piirkondlikum tarneahel, millel võib olla kliimamuutuste jaoks positiivne kasu.

Loe lisaks ->

Muutused aitavad võidelda pandeemiaga

COVID-19 pandeemia levimisel oli meedikutel puudus varustusest. Vaadake 5 lahendust, kuidas ettevõtted tootmist muutsid, et aidata meedikuid.

Loe lisaks ->