SketchUp Studio: loodud ehitistele

SketchUp blogi admin
09 Apr 2021

Trimble on olnud hõivatud Studio arendamisega, et muuta see arhitektuuri, inseneri ja ehituse (AEC) spetsialistide jaoks veelgi tugevamaks. Seda silmas pidades on neil hea meel teatada kahest uuest funktsioonist, mis rikastavad ja mugavdavad teie töövoogu rohkem kui kunagi varem. Tere tulemast Studio perekonda, V-Ray ja Scan Essentialsi!

Punktipilve andmete importimine rakendusega Scan Essentials (Ainult Windows-ile)

Sarnaselt teenustele PreDesign ja Add Location on Scan Essentials hädavajalik juba teie töövoo alguses. Andes teile SketchUp tööriistad pilvandmete importimiseks, vaatamiseks ja modelleerimiseks, see on kindla 3D-aluse kavand. Ükskõik, kas teete ümberehitust või loote uut ehitist, pole vaja alustada nullist. Mõned funktsioonid, mis aitavad teie töövoogu toetada, on punktidepilvede importimine droonidest, maapealsed skaneeringud, fotogrammeetria, lidar-andurid ja mobiilne kaardistamine; modelleerimine otse punktpilvedel; võrdlusfunktsioonid, et tagada mudeli joondamine punktipilvega; asendusvaated; samuti võimalus suumida konkreetseid sektoreid ning muuta värve ja läbipaistvust. Teie projekt on 3D-esituseks valmis! Kui olete oma 3D-mudeli lõpetanud, on aeg minna 2D-sse otsese integreerimisega LayOut. Säästke modelleerimisaega, eksportides kontekstuaalse skannimise andmed otse LayOuti professionaalse dokumentatsiooni saamiseks.

Lõppkokkuvõttes on punktpilve visuaalis kõige rikkalikumad andmed ja kogu teie töövoo jaoks pakutavad eelised on hindamatud; näiteks modelleerimise täpsuse ja efektiivsuse suurendamine. Scan Essentials abil saate paremini integreerida projekti etappe, alates saidiuuringutest kuni projekteerimise ja seejärel ehitamiseni, toetades keerukate projektide suuremat edu.

Siit leiate kõike Scan Essentials kohta.

Reaalajas ja fotorealistlik renderdamine V-Ray 5 abil

Visualiseerimine on kahtlemata suur osa AEC spetsialistide töövoogudest – olgu see siis teie meeskonna või kliendiga disaini ülevaatamise ajal või siis, kui esitate oma disaini lõplike kinnituste saamiseks. SketchUpi jaoks mõeldud V-Ray 5 abil saate nüüd oma disaini ideest fotorealistliku renderdamiseni viia, muutes valgustust, lisades varje ja peegeldavaid katteid, valides globaalse valgustuse seaded – ja palju muud. Alustage V-Ray nutika 3D-kogu Chaos Cosmos avastamisest. Laadige renderdamiseks valmis sisu, nagu taimestik ja inimesed, alla otse oma SketchUp kujundusse – säästes aega ja modelleerides energiat.

Veelgi parem, saate V-Ray Vision-ga kasutada ka reaalajas renderdamisvõimalusi. Võrreldes aeglasemate traditsiooniliste renderdamisprotsessidega võimaldab V-Ray Vision teil kiiresti käigult teha muudatusi – SketchUp-is modelleerides. Kiire renderdamisega saate klientidele ideid kiiresti esitada ja projekti tähtaegu drastiliselt lühendada – kas kontoris või mujal. Paindlikkus parimal viisil. Kui olete modelleerimise lõpetanud, eksportige ekraanipilte, animatsioone ja panoraampilte virtuaalse reaalsuse vaatamiseks.

Lisateave selle kohta, kuidas V-Ray teie töövoogu mahub.
Märkus: SketchUp pakub V-Ray 5 oma Studio tellimuse osana, ainult Windows-ile.

Trimble jätkab Studio laiendamist ja nad on otsustanud Sefaira sellest tellimusest eemaldada. Aga ära karda! Sefaira saate endiselt eraldi osta ja see töötab SketchUp Pro-ga sujuvalt edasi.

Pange tähele, et SketchUp Studio on praegu ainult Windows-le, kuid see on ka saadaval Bootcamp jaoks.

SketchUp Studio for Higher Education sisaldab ka edaspidi Sefairat, kuid ei sisalda V-Ray ega Scan Essentials.


Proovige SketchUp Studio 30 päeva tasuta.