Inventor 2022 uuendused: Importimine Fusion 360-sse

Fusion 360 blogi Inventor blogi PDM Collection blogi admin
30 Apr 2021

Autodesk Inventor 2022 tarkvarast importimine Fusion 360-sse aitab laiendada teie andmeid ja muudab need teile, tootmismeeskondade, partnerite ja klientide jaoks väärtuslikumaks.

Inventori meeskond on välja töötanud võimalusi  Inventori andmete laiendamiseks Fusion 360-le koostööks ja juurdepääsuks täiendavatele töövoogudele ja funktsioonidele.

Importimine Fusion-sse ilma Desktop Connector-ta

Võib-olla kasutate juba Desktop Connectorit Inventori ühendamiseks Fusion 360-ga või Vault Professionali Fusioni meeskonnaga.

Desktop Connector on endiselt saadaval lahendus, kuid see nõuab siiski eraldi installimist ning Desktop Connector seadistamist.

Autodesk Desktop Connectori kohta lisateabe saamiseks klõpsake siin.

Kuidas Inventori faili importida Fusion 360-sse

Autodesk Inventor 2022 pakub Fusion 360-le uut otseühendust funktsiooni, ilma et oleks vaja installida või seadistada Desktop Connector. Selle uue tööriista nimi on „Send to Fusion” ja see asub part file vahekaardil Environments.

Kui part file on avatud – vaadake allpool:

Environments (vahekaart) > Fusion 360 > Send to Fusion (Nupp)

Autodesk Inventor 2022: Send to Fusion 360

Send to Fusion toetab Inventori osade faile ja lehtmetallist osi. Tööriista ‘Create Simplified Part’ abil saate teisendada komplekti mitme kerega üheosaliseks failiks, mis saadetakse Fusion 360-le.

Send to Fusion kasutab teie Fusion Teami kontoga ühenduse loomiseks teie Autodeski konto sisselogimist. Pärast käsu Send to Fusion algatamist saate valida oma Fusion Teami kontot, valides, millisesse meeskonda soovite faili salvestada ning millise projekti ja kausta tiimis soovite.

'Send to Fusion' in Autodesk Inventor 2022

Mis edasi saab?

Fusion 360 käivitamiseks avatud failiga saate klõpsata Inventoris oleval nupul „open in Fusion 360”. Teise võimalusena võite Fusion 360 ise käivitada ja seejärel faili avamiseks sirvida Fusioni andmepaneelil oma osade asukohta.

Samuti saate Fusioni meeskonna kaudu vaadata oma Inventori dokumenti veebibrauseris. Selle valiku abil saate jagada faili linki kolleegidega koostööks ja ülevaatamiseks.

Nüüd on teie osa saadaval Fusion 360-s ning saate mudeli pilti renderdada, trükkplaadi kujundamiseks või valmistada oma osa lisand- või lahutavat tootmist.

Võite proovida Fusionsi simulatsioonivahendeid, sealhulgas generatiivset disaini, või lihtsalt teha koostööd oma kolleegidega, kasutades Inventori osa Fusioni kujunduses.

Loe lisaks, mis võimalusi ‘Send to Fusion 360’ pakub?

Aga muutused?

Kui muudate oma Inventori mudelit, saate Fusion 360-s faili värskendamiseks uuesti klikkida “Send to Fusion”. Teie loodud seadeid või konfiguratsioone värskendatakse Fusion 360-s automaatselt.

“Send to Fusion” Inventor 2022 laiendab teie tootmise töövoogusid alates Inventorist kuni Fusion 360-ni ja tõhustab teie koostööd üksikisikutega teie organisatsioonis ja väljaspool seda.