InfraWorks 2021.1 uuendused 

AEC Collection blogi InfraWorks blogi Martin Saarnak
19 Aug 2020

Autodesk InfraWorks 2021.1 uuendused

InfraWorks 2021.1  tegemisel keskenduti uuendustele, mis toetavad sildade projekteerimist ja tsiviilkonstruktsioonide töövooge. Uuenduste hulgast leiavad kasutajad reaalsuse tuvastamise protsesside paremat tuge ning teedekujunduse funktsioonide ja Model Builderi täiustusi. 

InfraWorks 2021.1

Lisaks on mitmeid täiendusi saanud aprillis tutvustatud Autodeski sillakujundus koostöövoog Civil 3D, InfraWorks ja Revitile. Lisateave Autodeski sillakujunduslahenduse kohta leiad siit. 

 

Üldised parandused  

InfraWorks sai uue avalehe, mille abil on võimalik leida projektidega seotud infot ja staatust kiiremini kui varem

 

Lisaks on InfraWorks kasutajal võimalik nüüd mudeli loomisel määrata oma soovitud koordinaatsüsteemi. Ja ka loodi võimalus importida LAS / LAZ-vormingus punktpilvi otse InfraWorksi, mis aitab konverteerimisele kuluvat aega kokku hoida. 

 


 

Lisaseadmed sõidutee kujundamiseks   

Uusim InfraWorks toetab keerukamate koridoride kujundamise töövooge. InfraWorks 2021.1 saab importida mitmesuguste keeruka geomeetriaga Civil 3Ds koostatud koridore. Need uuendused võimaldavad kasutajatel kontrollida paremini koridori parameetrite üksikasju ja hõlbustab täpsemat kontseptuaalset teede kujundust. Lisaks võimaldavad teedeehituse täiustused kasutajatele rohkem võimalusi kujunduselementide kohandamiseks, võimaldades kasutajatel luua detailirikkamaid maanteekujunduse mudeleid.