Fusion 360 - 2022 uuendused

Fusion 360 blogi PDM Collection blogi admin
14 Apr 2022

Fusion 360 uuendused 2022

Kasutatavus

Cloud Credits asendamine Flex tokens-ga

Selles tootevärskenduses asendatakse Cloud Credits Autodesk Flexi tokensitega. Ärge muretsege, kui teie kontoga on praegu seotud Cloud Credits või olete hiljuti Cloud Credits ostnud, saate neid siiski kasutada selliste ülesannete jaoks nagu generatiivse disaini lahendused, simulatsioonilahendused ja pilvrenderdustööd. Ainus erinevus on nüüd see, et te ei saa enam Cloud Credits osta. Selle asemel saate selle üleminekuaja jooksul osta Flexi tokenseid ja kasutada mõlemat tüüpi digitaalset valuutat.

Autodesk Flex on uus tasuline tellimusteenus, nagu Cloud Credits, kuid sellel on üks suur eelis: paindlikkus. Flexi tokesid on kasutusele võetud paljudes teistes Autodeski toodetes, sealhulgas Inventor, AutoCAD, Revit, 3ds Max, Maya jne. Saate mitte ainult kulutada Flexi tokenseid konkreetsetele tootesisestele funktsioonidele, vaid saate neid nüüd kulutada ka toodetele endile ja sellisel määral, mis sobib teile ja teie meeskonnale.

Loe lisaks Autodesk Flex kohta

Probleemide lahendamine ilma Fusion 360 desinstallimata

Fusion 360 on nüüd varustatud täiesti uue teenuse Utilityga. Levinud (samas ebavajalik ja tülikas) viis Fusion 360 probleemi lahendamiseks, mida paljud teist kasutab, on Fusion 360 desinstallimine, Clean Uninstaller käivitamine ja seejärel uuesti installimine, et tööd jätkata. Kuigi see meetod on varem töötanud, oli see ebaproduktiivne ja aeganõudev. Utility abil saate Fusion 360 lähtestada või desinstallida (kui see on tõesti vajalik), samuti koguda süsteemiteavet, teha võrgudiagnostika testi või võtta ühendust toega. Service Utility saab käivitada kahel viisil:

  • Käivitub automaatselt, kui tuvastatakse 2 järjestikust käivitamistõrget.
  • Käivitatakse käsitsi, hoides Fusion 360 esimese 3-sekundilise käivitamise ajal all klahvikombinatsiooni CTRL + A (Windows) või Command + A (macOS).

Lisateavet iga valiku toimimise kohta leiate spetsiaalsest tugiartiklist.

 

Disain

Disaininõuanded aitavad teil teha paremaid otsuseid
Saadaval Product Design Extension laiendiga

Varem Product Design Extension eelvaatefunktsioonina proovimiseks saadaval olnud Disaininõuanded (Design Advice) on nüüd saadaval kõigile Product Design Extension litsentsi omanikele. Disaininõuanded, mis asuvad Inspect Panel > Plastic tab, tõstavad teie valitud materjali põhjal esile murettekitavad valdkonnad ja annavad soovitusi parimate tootmistavade põhjal. See võimaldab teil tootmist paremini kavandada ja aitab teil oma kujundust paremini avastada.

Lisateave Design Advice kohta

 

Generatiivne disain

Valige ja eksportige erinevaid tulemust samaaegselt

Nüüd saate Generative Design > Explore tab valida korraga kuni 4 õpitulemust ja neid üheaegselt eksportida. See täiustus eemaldab tulemuste ükshaaval eksportimise vaeva. Fusion 360 teavitab teid kogu ekspordi edenemisest, et saaksite täpselt teada, mida see teeb ja millal eksport on lõppenud.

Loe lisaks “Create designs and mesh designs from outcomes” 

Kiiremad tulemused Generative Design Experimental Solver ja Feature Preview abil

Kommertsialiseerimise suunas on täiustatud Experimental Solvers ja Features preview toetavat tehnoloogiapakki. Kuigi ei ole veel valmis kommertsialiseerimine, taheti edasi anda mõningaid tehtud edusammud. Hiljutised andmed näitavad, et eelvaatelahendajatega genereeritud tulemused valmivad paljudel juhtudel kuni kaks korda kiiremini kui tootmislahendus. Kui te pole seda eelvaadet veel kasutanud, on nüüd õige aeg. Experimental Solvers ja Features preview saate sisse lülitada oma Fusion 360 eelistustes jaotises Preview Features.

Loe lisaks “Experimental Generative Solvers and Features”

 

Elektroonika

Asetage Component Panel

Nüüd on kasutusele võetud alati sisse lülitatud Component Panel, mis koondab mitu töövoogu üheks, mille kasutamisel võite end kindlalt tunda. Uus paneel tagab parema otsingu ja suurem paindlikuse otsimisel, et leida vajalik kiiremini. Komponentide eelvaated ja parem otsing osade metaandmetes annavad tulemuseks ootuspärased otsingutulemused ilma EAGLE-ile omaste piiranguteta. Otsingufiltrid võimaldavad teil kiiresti tuvastada ja vahetada erinevaid sisuallikaid. Komponente, mis sisaldavad mitut varianti, saab laiendada ja eelvaadet vaadata, muutes pakettide vahel valiku selgemaks. Koos sisu lihtsama üleviimise ja haldamisega ning koguhalduri kogemuse täieliku uuendamisega tehti tohutuid täiustusi kasutajate murele nr 1!

Loe lisaks Place Component

Modular Design ja Design Re-Use

Disainiplokid jõuavad lõpuks ka Electronics Designi ja see on esimene olulisest uuendusest, mis on ellu viinud intuitiivse Design Reuse lubaduse. On lisatud võimalus hankida ja paigutada teie EAGLE-is loodud kujundusplokke ning tuua need Fusion 360-sse. Koos failist uue lisaskeemi lisamisega on mitu võimalust väiksemate korduvkasutatavate alamahelate või kolmandate osapoolte viitete kasutamiseks.

Ühe kujunduse sisu ühendamine teisega võib võrgu nimetamise ja osade nimede kokkupõrgetega tekitada hulgaliselt väljakutseid. Võite olla kindel, et on võetud kasutusele ettevaatusabinõud, et näidata teile nii allika kui ka praeguseid võrgunimesid ja osade nimesid, pakkudes teile isegi kontrolli signaalide ühendamise üle. Nii et olenemata sellest, kas soovite A/D converter, oma lemmik Buck / Boost Regulator või isegi lemmikarenduskomplekti Development Kit uuesti kasutada – lisage oma olemasolevad kujundusplokid või sisestage see olemasolev skeem oma praegusesse kujundusse, et ehitada olemasolevatest varadest uus kujundus ja töötades välja paremad ahelad lühema ajaga kui kunagi varem.

Navigeerimine Library Repositories´is

Library Manager on olnud kohmakas, keeruline kasutada ja mitte just intuitiivne – eriti nende jaoks, kes on kasutanud EAGLE’it, kuid kasutavad ainult kohalikke kogusid. See uus teekide enabling/disabling libraries muudab selle protsessi sujuvamaks, muutes asjad selgemaks, vähemate sammudega ja vähemate oletustega. Olenemata sellest, kas teie sisu oli kohalik, salvestatud Autodeski pilve või seda jagati saidil Library.io – palusite meil teha selgeks, kust ja kellelt teegid pärinevad – ja mida need sisaldasid enne nende installimist. Paljud teist soovisid näha EAGLE’i teekide sisu, nagu Control Panel ja versioonide kuva, et teadsite, mida valite ja kust see pärit on. Ühendades selle filtritega on vabastanud tee produktiivsema ja nauditavama kogemuse poole.

Loe lisaks Library Manager

 

PCB 3D modelleerimise jõudlus

Electronics Design tagab kahesuunalise 2D- ja 3D-trükkplaadi jõudlusega, mida vaatajalt ootate, säilitades samal ajal ajaskaala terviklikkuse, mis on tänapäevaste mehaanilise disaini töövoogude jaoks hädavajalik. Rääkisite, et teil on esinenud jõudlusprobleeme seoses 3D PCB genereerimisega, eriti kujundustega, kus on palju stitching vias, cutouts või muid “cut” toiminguid. Selle värskenduse on hea meel teatada, et 3D PCB mudeli genereerimiseks kuluvat aega lühendati 90% võrra, algtaseme keskmisega 25%, pöörates erilist tähelepanu suurte aukudega või sisemiste väljalõigetega plaatidele. See vähendab oluliselt teie projekteerimisaega, kui töötate suure puurimis- ja aukude arvuga PCB-dega.

 

Automaatne EAGLE Library ligipääs

Suurepärane uudis Autodesk EAGLE kasutajatele, kes migreeruvad Fusion Electronicsile: alates sellest versioonist, esimesel käivitamisel palutakse teil migreerida oma olemasolevad EAGLE teegid Fusion 360-le, importides automaatselt teie osad ja tagades sujuva ülemineku Fusion 360-le. Need, kes proovivad Fusion 360, kuid pole valmis seda oma peamiseks tööriistaks muutma, võivad olla kindlad, et teekide importimine Fusion 360-sse ei piira teie võimalust kasutada samu komponente EAGLE’is enne, kui olete sisse elanud ja kasutate Fusion Electronicsi regulaarsemalt.

 

Align Command on nüüd Electronics Design valikus

Mõned teist on töötanud suure LED-ekraani või tänavasildi kallal, mis nõuab sadu LED-e ja soovite, et need oleksid teie skeemil ideaalselt joondatud. Pärast kiiret ülevaatamist on mõned komponendid mõnest ruudustikupunktist veidi eemal. Fusion 360 käsk Align on selle probleemi jaoks ideaalne lahendus ja võib teie skeemi puhastada vaid mõne klõpsuga. Siiski mõistame, et käsk Align command ei olnud nii leitav, seega lisati selle esmasele tööriistaribale. Selle juures otsustati lisada see ka Schematic Symbol ja Footprint editor juurde.

 

Package Generator: Rectangle lead DIP sockets ja Pad roundness for DFN Packages

Pistikupesad on suurepärane viis oma disainilahenduste paindlikkuse suurendamiseks, trükkplaadi tulevikukindlaks muutmiseks ja seadmete vahetamise hõlbustamiseks muutuvates oludes. Põnevad uudised: laiendades ümmarguste juhtmetega pistikupesasid, leiate nüüd valiku ristkülikukujuliste juhtmete jaoks, mis kasutavad kahepoolseid kontakte, et hoida IC pins pinge all paigal. Need mudelid on täielikult parameetrilised ja on ehitatud vastavalt IPC spetsifikatsioonidele.

Fusion 360 sisaldab IPC-ga ühilduvat paketigeneraatorit, mis pakub mitut malli teie komponendi ja 3D-mudelite loomiseks, sisestades lihtsalt osa mehaanilised üksikasjad. Pakutakse kolme DFN (Dual Flat No Leads) malli: 2, 3 ja 4 SMD pads. Kuna DFN-i komponendi sidetraadi pikkus on lühem, tagab see väiksema induktiivsuse tõttu suurema elektrilise jõudluse kui pliipakendid.

 

Tootmisdokumentatsioon

Teie trükkplaadi projekteerimise viimane etapp on tootmisfailide genereerimine, et teie disain saaks tehtud. Sama oluline on projekteerimisdokumentatsiooni koostamine. Projekteerimisdokumentatsioon ei sisalda mitte ainult teie kujunduse illustratsioone, vaid sisaldab ka tootmise juhiseid, mis eksporditakse kõigile lugemiseks ühilduvas failivormingus. Selle värskenduse jaoks lisasti CAM processor command ühe ekspordivorminguna PDF-i. Kui väljund on määratletud, on võimalik valida kihid, mis sisaldavad teie tootmisandmeid. Tootmisandmete eksportimine kaasab automaatselt teie projekteerimisdokumentatsiooni. See meetod on paremini hallatav kui PDF-i eksportimine otse design editor-st.

 

Lisa Tinkercad osad Fusion 360 Electronics-sse

Tinkercad Circuits on ülemaailmselt tunnustatud kui kõige hõlpsamini kasutatav elektroonika- ja kodeerimisplatvorm. Juurdepääs Tinkercad Circuits’idele on täiesti tasuta ja saate oma kujundust laiendada ja simulatsioone teha. Selle aasta alguses teatati, et teie Tinkercad Circuit’i kujundusi saab eksportida otse Fusion 360 Electronics-sse. Selle Fusion 360 uuendused on laiendanud võimalusi, et hõlmata rohkem komponente, mis töötavad Fusion 360 elektroonika ja Tinkercadi vahel.

 

Joonised

Hole Table abil dokumenteerige hõlpsalt aukude andmed

Head uudised! Nüüd saate hõlpsasti luua terviklikke augutabeleid uue tööriistaga Hole Table, mis asub Drawings environments > Tables rippmenüüs. Hole Table järgib teie valitud joonistusstandardit ning sisestab sobivad mõõtmed ja märkuste standardid. Samuti saate lähtekohta kasutada koos Ordinate Dimensions’iga ja tabelit värskendatakse automaatselt, kui olete lähtepunktis muudatusi teinud.

Loe lisaks Hole Table

 

Hallake jooniste redaktsioone paremate revision control ja documentation tools funktsioonide abil

Samuti on mõned uued funktsioonid, mis võimaldavad teil redaktsioone ja versioonitabeleid paremini hallata: Revision Marker, Revision Table ja Revision Cloud. Kõik need kolm funktsiooni leiate Table panel rippmenüüst. Nüüd saate neid kasutada ja juhtida tähelepanu konkreetsetele joonise muudatustele ning värskendada nende muudatuste põhjal versioone.

Loe lisaks Revision History Table
Loe lisaks Revision Marker
Loe lisaks Revision Cloud

 

Tootmine

Muudatused Fusion 360 Manufacture Workspace ja Machining Extension lisas

Selles tootevärskenduses tasakaalustati mõningaid põhilisi Manufacture Workspace ja Machining Extension leiduvaid funktsioone.

Nüüd näete Manufacture workspace valikus sellised võimalused nagu 3+1 ja 3+2 interactive tool axis orientation controls (surface normal, align to view ja turn & tilt) on tehtud kättesaadavaks kõigile kasutajatele (varem oli saadaval ainult Machining Extension kasutajatele). See lisab Fusion 360 (ilma lisanditeta) kõik, mida vajate tugevaks ja usaldusväärseks 2-, 2,5- ja 3-teljeliseks töötlemiseks.

Fusion 360 Machining Extension pärib 4-teljelise ja 5-teljelise samaaegse töötluse põhitööruumist Manufacture Workspace. See on uus kodu Swarfile, mitmeteljelisele Contourile ja mitmeteljelisele Flow’le, mis liituvad Rotary ja Steep & Shallow ridadega. Wrapped toolpaths kasutavad rotary axis on kättesaadavad Manufacture workspace alal. See muudab Machining Extensioni tõeliseks mitmeteljeliseks jõuallikaks teie täiustatud automatiseerimisvajaduste jaoks, hinnaga, mis on palju madalam kui teistel konkurentsivõimelistel CAM-lahendustel (kus täislaaditud 5-teljeline litsents võib sageli maksta rohkem kui 40 000 dollarit).

Autodesk korraldas hiljuti veebiseminari, kus uuriti põhjalikumalt selle muudatuse põhjuseid, miks langetati tehtud otsuseid ja kuidas saab aidata teil oma ettevõttes jätkuvalt edukas olla. Kui soovite rohkem teada saada vaadake salvestust.

 

Trim Toolpath annab teile parema kontrolli kvaliteedi üle

Trim Toolpath on eelvaatest väljas ja on nüüd saadaval Machining Extension lisas.

Varem oli see saadaval proovimiseks eelvaatefunktsioonina. Võeti arvesse teie tagasisidet ja viimistleti Trim Toolpath funktsiooni. Praegu on see lisatud Machining Extension laiendisse > Modify rippmenüüsse. Teil on võimalus valida kolme kärpimistüübi vahel: Polygon, Plane ja Boundary. Samuti saate kasutada tasapinna või piiri nihet aga ka täpsemaid valikuid, mis on seotud mõlema Trim Types-ga.

Vaata õpetust
Loe lisaks Trim Toolpath

 

Kontrollige toolpath entry´it Move Entry Position´ga

Move Entry Position on eelvaatest väljas ja on nüüd saadaval Machining Extension lisas

Modify panel´il Trim, on veel üks kasulik funktsioon, mis on nüüd ametlikult Machining Extension osas käsk Move Entry Positions.

Vaata õpetust
Loe lisaks Move Entry Position Toolpath Modification

 

Ühendage mitu osa Advanced Arrange abil

Advanced Arrange on eelvaatest väljas ja on nüüd saadaval Nesting & Fabrication Extension lisas

Umbes aasta tagasi tutvustati Advanced Arrange’i eelvaatefunktsioonina, mida sai tasuta proovida. Pärast kogukonnalt tagasiside kogumist ja selle pidevat täiustamist on hea meel tõdeda, et see on nüüd valmis ja on saadaval Nesting & Fabrication Extension funktsioonina. Nüüd saate luua mitme lehe paigutuse ja pöörata iga osa. Pööramise juhtnupp võimaldab teil siiski määrata detaili algse orientatsiooni pluss lubatud osade pööramised 90-kraadise sammuga. Valige lihtsalt objektid, seejärel valige ala ja määrake oma objektide jaoks lubatud pöörlemisväärtused ning vajaduse korral juhtseade.

Loe lisaks Advanced Arrange

 

Uus õppimis võimalus Machining Extension lisale

Autodesk jätkas Fusion 360 tootmise jaoks saadaolevate videode lisamist Machining Extension video seeriaga. Lisati ka kaasasolevad andmestikud, et saaksite videoid jälgida.

 

Lisad

Märkus. Fusion 360 ei sisalda enam installeris 3D-printereid

Ärge muretsege, kui installisite just Fusion 360 (või kasutasite uusimat värskendust), pääsete järgmiselt veebilehelt juurde uusimatele toetatud 3D-printeritele (https://cam.autodesk.com/machineslist) ja/või lubades „Preferences” jaotises „Preview features” suvandi „Automatically get latest posts and Machines”.

 

Ühtne prindisätete redaktor igat tüüpi lisamisprotsesside jaoks

Kuna Fusion 360 arendamine jätkub on üks juhtpõhimõtetest säilitada kasutajakogemuse järjepidevus, kui viite oma disainilahendused kontseptsioonist tootmiseni. Selle värskendusega tehakse Additive Print Settings Editoris suur kasutuskogemuse uuendus. Esiteks eemaldati tabbed experience ja kasutati navigeerimise hõlbustamiseks ära vasakpoolset külgpaneeli. Teiseks, FFF-i puhul ei saa te nüüd redigeerida mitte ainult üldisi prindisätteid, vaid saate uues jaotises Body Preset muuta ka eelseadistusi.

Loe lisaks print settings

 

Body Presets on nüüd saadaval FFF printing´us

Body-specific prindisätted (AKA Body Presets) võimaldavad sätteid rakendada iga korpuse kohta, mis tähendab, et erinevatel korpustel võivad olla erinevad eelseaded. Varem saadaval ainult Additive Build Extension laiendis, on Body-specific nüüd saadaval kõigi FFF-i töövoogude jaoks. Nende määramiseks paremklõpsake print setting valikul. Need on väga kasulikud täidiste loomisel, nagu ülal näidatud. See kujundusnäide on saadaval kaustas Samples, et saaksite printida oma mudeli kõigist Fusion 360 pakutavatest FFF-i täitemustritest.

 

Solid Bar ja Solid Volume Support annavad teile rohkem paindlikkust

Supports panel on 2 uut valikut: Solid Bar ja Solid Volume Support (teil peab olema FFF-masinaga seadistus, et need oleksid nähtavad). Enamikus slicers luuakse tugistruktuur viilutamisel ning kasutajal on paigutuse ja struktuuri enda üle vähe kontrolli. Fusion 360 töövoog pakub teile rohkem vabadust nii paigutamisel kui ka struktuuril.

Solid volume support sobib kõige paremini suurte üleulatuvate alade toetamiseks, samas kui solid bar support sobib ideaalselt väikeste konkreetsete üleulatuvate aladega keredele, nagu on näidatud ülaltoodud GIF-il. Ribatugede kasutamiseks määrake print settings > support tab “Number of support perimeters” väärtuseks 1.

 

Nüüd on saadaval täielik SLA tugi

Head uudised! Nüüd saate oma mudeleid ette valmistada ja otse SLA-masinatesse printida. Varem saatis Fusion 360 toetatud osa välisele tarkvarale prindifaili genereerimiseks, kuid nüüd saab Fusion 360 saata osad printimiseks otse SLA-masinatesse. SLA-printerid, mida Fusion toetab, on Prusa SL1S Speed, SL1S, Anycubic Photon Mono.

 

Fusion 360 Additive toetab nüüd SLS, SLA ja FFF printereid

Fusion 360 ühildub nüüd veelgi rohkemate masinatega. Nüüd, kui töötate väljatrükkide seadistamiseks vahekaardil Additive, saate oma masinateegis kasutada järgmisi masinaid:

  • SLS masinad EOS Formiga P110 ja P396
  • SLA masinad Prusa SL1S Speed, SL1S, Anycubic Photon Mono
  • FFF masinad Arcelik PT1000, Dremel 3D20, 3D40, 3D45, eMotion Strateo 3D IDEX 420

 

Uued ja täiustatud Post Processors 

Kui te pole hiljutist foorumipostitust näinud, lisati hulga uusi post processors´id ja täiustati käputäie olemasolevaid. Uute frees post processors hulka kuuluvad Ethereal Halo, Matsuura ja Promaxi. Minge foorumisse, et lugeda lisaks.

 

API ja Add-ins 

Märkus. Manustatud pythoni on täiendatud versiooniks Python 3.9.7

Nagu foorumis mainitud, rikutakse .pyc-failidena tarnitud Pythoni rakendused, kuna .pyc-failid on seotud nende loomiseks kasutatud Pythoni versiooniga. Pythoni vana versiooniga (3.7) kompileeritud lisandmoodulid ei ühildu uuendatud Pythoni (3.9) versiooniga ja neid ei õnnestu laadida. Pange tähele, et see muudatus ei mõjuta ühtegi lisandmoodulit, kus .py lähtekood on saadaval.

Kui teie rakendus ei kasuta Pythonit (.pyc), ei pea te midagi tegema.

Kui kasutate BommerJoinerCAD või muid populaarseid lisandmooduleid, peate võib-olla värskendama lisandmoodulit rakenduste poes. Lisateabe saamiseks vaadake rakenduste poe lehte.

Kui töötate välja lisandmoodulit, mida kasutate isiklikult või ettevõttesiseselt, saate pärast Fusion 360 uusimale versioonile edukat värskendamist lihtsalt uuesti kompileerida.

Kui arendate rakendust, mida levitatakse otse klientidele või mis on saadaval Autodeski App Store’is, peate levitamiseks looma lisandmooduli uue versiooni. Lisateabe saamiseks vaadake seda foorumi postitust: https://forums.autodesk.com/t5/fusion-360-api-and-scripts/important-python-version-change-information/td-p/10929351

 

Autodesk Fusion 360 x Sandvik Coromant uus lisandmoodul

Tehti koostööd Sandvik Coromantiga, et pakkuda teile suurepärast lisandmoodulit: Sandvik Coromant CoroPlus Tool Library lisandmoodul Autodesk® Fusion 360® jaoks lihtsustab CAM-i programmeerimist, aidates säästa aega, vähendada üldkulusid ja optimeerida töötlemist / esitus. Laadige alla tasuta lisandmoodul Autodeski rakenduste poest ja seejärel tellige CoroPlusi tööriistateek, et avada kõik funktsioonid. Täielikult integreeritud Fusion 360 lisandmoodul soovitab tööriistakomplekte ja töötlemisparameetreid, mis põhinevad teie valitud materjalil, töötlemistoimingutel ja isegi teie CNC-masina võimalustel. Kui see on valitud, kandke 3D-tööriistakomplekt ja optimeeritud lõikeparameetrid Fusion 360-sse, et CAM-i programmeerimine oleks tõhusam ja töötlemistulemused ohutumad.

Vaata Autodeski blogipostitust
Vaata õpetust
Lae alla

 

Eelvaate funktsioonid

MÄRKUS. Eelvaatefunktsioonid ei ole täielikult valmis ja neil võib puududa osi, mille kallal aktiivselt töötatakse. Teil lastakse neid proovida, kuid tahetakse meelde tuletada, et need pole 100% tootmiseks valmis. Töötatakse aktiivselt nende täiustamise kallal, kuni nad on valmis eelvaatest välja lülitama tootmisvalmis funktsioonidena.

 

Uus proovimiseks: Native Trackpad (ainult macOS)

Paljud teist on teatanud probleemidest Fusion 360 kasutamisel Macbooki sülearvutite puuteplaadiga. Mõned neist probleemidest tulenevad sellest, et Fusion 360 enda puuteplaadi draiverid kogesid ebastabiilsust. Oleme selle parandanud, pannes Fusion 360 saatma liigutusi otse teie MacOS-i puuteplaadi draiveritele. See parandus on praegu saadaval proovimiseks eelvaatena teie eelistuste jaotises Preview Features. Lülitage see julgelt sisse ja andke meile teada, kuidas see teie jaoks töötab.

 

Uus proovimiseks: 3D Arrange 

Kui lülitate sisse 3D Arrange eelvaate funktsiooni, saate paigutada osi 3D-ruumi piirdekasti sees, mis võimaldab teil mugavalt SLS-i lisandite tootmiseks valmis seada. Kui olete eelvaate funktsiooni lubanud, märkate, et Solver Type rippmenüü Arrange tool sisaldab uut 3D Arrange valikut koos olemasoleva 2D Arrange. Sealt saate valida nii tahkete kui ka võrgupõhiste objektide segu. Nende korraldamine toimub automaatselt, kui töötate läbi seadistuste, mida soovite käsudialoogis määratleda. Kui osad on paigutatud, saate alati minna tagasi ja muuta paigutust ja piirdekasti suurust, et need sobiksid paremini oma osadega tootmiseks.

Loe lisaks 3D Arrange

 

Täiustused ja parandused

Kui soovite lisateavet selle versiooni muude täiustuste, teie esitatud probleemide ja teadaolevate probleemide paranduste laiendatud loendi kohta, vaadake allolevat foorumi teemat Teadaolevad probleemid, täiustused ja parandused.

See improvements and fixes for this update

See past improvements and fixes threads