Viis parimat uuendust, mida Revit 2023 rakendati

AEC Collection blogi Revit blogi admin
29 Juu 2022

Autodesk andis hiljuti välja Revit 2023 ja selles versioonis on rakendatud üsna palju Reviti foorumist pärit ideid. Esimest viite oli raske valida, nii et korraldati foorumis hääletus ja selle põhjal on need 5 kõige populaarsemad:

1. Mõõtmine 3Ds

1120 häält

See on olnud kasutajate pikaajaline soov ja lõpuks on see Revit 2023-s rakendatud! Võimalus mõõta kaugusi 3D-vormingus säästab tohutult aega, kuna ei ole vaja kauguse mõõtmiseks lülitada 2D-vaatele. Selle täienduse parim osa on see, et see integreeriti olemasolevasse Measure tool´i.

2. Kõik süsteemipõhised elemendid säilitavad oma ühenduse ka pärast demolish´i ning PHASES & MEP elementid säilitavad oma süsteemid pärast demolish´i

341 häält

MEP kasutajad rõõmustavad! Järjekordne MEP kasutajate kauaaegne palve on rahuldatud! Torude, kanalite ja muude elementide ühendused jäävad lammutamisel ühendatud põhisüsteemidega. Elemendid säilitavad oma süsteemiühendused, mis võimaldab lihtsamalt etapiviisilist muutmist.

3. Filtreerige tabeleid samal lehel nähtavate elementide järgi

273 häält

Võimalus kuvada ainult lehel nähtavaid üksusi on funktsioon, mis aitab hoida tabeleid puhtana ja lehti korrastatuna.

5. Ühendatud ideed, mis on seotud Additional Tagging funktsiooniga

417 häält

Tag Model Groups 263 häält

Tag Revit Links  38 häält

Allow tagging ramps 28 häält

Wall Sweep tags 26 häält

Slab edge tags 20 häält

Soffit Tags 18 häält

Let me add a tag on entourage families 13 häält

Tag sweeps, gutters etc 7 häält

Tagging and Scheduling Swept Profile based System Families 5 häält

You can’t tag by Category on Architectural Columns 2 häält

Kuigi see võib tunduda lihtne, ei sisalda Revit 2023 iga ülaltoodud kategooria jaoks konkreetseid silte. Tegelik töövoog on uue üldise sildi loomine ja sildipere kategooria muutmine, et see vastaks ülaltoodud kategooriatele. Siiski pakub see täiustus paremat funktsionaalsust suurema hulga elementide märgistamiseks.

5. Dubleeri materjale ja elemente– Autodeski kogukond

220 häält

Varem kopeeriti materjali paljundamisel nii materjali kui ka selle elemendid ning uue materjali elementide muutmisel mõjutati ka vanu materjale. Nende jaoks, kes seda funktsiooni soovivad kasutada, on töövoog säilinud kaustas Duplicate Using Shared Assets (muutke ühte, muuda kõiki). Uus funktsioon loob mõlemast koopiad, seega ei mõjuta uue materjali ja elementide muutmine teisi materjale.

Ja lisaks: Project Browser Sprite/Icon for View Placed on Sheet – Autodesk Community 

172 häält

See populaarne idee oli mitme eraldiseisva (kuid ühendatud) idee kombinatsioon. Kasutajad soovisid mingit visuaalset vihjet, et vaade on lehele pandud. Lihtsad, kuid tõhusad sinised ruudud näitavad nüüd, et vaade on lehel.

Mis järgmiseks?

Autodeski meeskonnad jätkavad oma tööd, et viia Revit´sse soovitud täiustused. Tutvuge Revit Public Roadmap, et näha, mille kallal tiimid praegu töötavad ja hääletada oma lemmikute poolt. Ning lisage on mõtteid ja hääletage oma lemmikideede poolt Revit Idea Stationis foorumis.