Soovitused AEC Collection tarkvarade kasutamisel

AEC Collection blogi admin
24 Jaa 2022

Kui disainite või projekteerite hooneid, teate et iga projekt toob kaasa ainulaadsed väljakutsed. Mugav on jääda kasutama ainult oma CAD- või BIM-tarkvara aga siis võite jääda ilma tööriistadest, mis lihtsustavad teie elu.

Võib-olla olete AutoCAD-is vilunud arhitekt, kuid teil on projekti varases staadiumis hoone jõudluse modelleerimine keeruline või aeganõudev. Või ehk on Revit-is probleeme, kui võtate ette keerulise mitmeaastase projekti, mis hõlmab paljusid sidusrühmi. Kui jah, siis võib-olla on aeg kaaluda oma praeguste võimaluste laiendamist lemmiktööriistadest kaugemale. Hea uudis on see, et saate kohandada, täiendada ja laiendada oma seniseid võimalusi Autodesk AEC Collection paketiga!

Et aidata teil erinevaid võimalusi avastada, on Autodesk koostanud uue õppesisu arhitektuuri- ja ehitusprojektide professionaalidele. Need videoõpetused tutvustavad reaalset ülikoolilinnaku projekti ning demonstreerivad erinevaid töövooge.

Õpetused, kuidas kasutada AEC Collection paketti hoonete projekteerimisel ja haldamisel

Conceptual Design [FormIt Pro, Revit, Insight, Generative Design in Revit, Dynamo]

https://autode.sk/conceptualdesign

Õpetused näitavad erinevaid digitaalseid töövooge projekteerimise etappides, mida võimaldab Autodesk AEC Collection. Sealhulgas programmi FormIt Pro võimalusi, reaalajas koostööd Autodesk Docs abil, jõudlusanalüüsi Autodesk Insighti abil, FormIt Pro ja Autodesk Reviti koostöö võimalusi, generatiivset disaini Revitis ja arvutusliku disaini FormIt Pros Dynamo abil.


HVAC System Design in Revit

https://autode.sk/HVACdesign

Nendes õpetustes käsitletakse Autodesk Reviti tarkvara HVAC-süsteemi disaini, sealhulgas soovitatud töövooge, HVAC-i modelleerimise parimaid tavasid ja brauseri kasutamist projekteerimiskavatsuste modelleerimisel.


HVAC System Design to Fabrication in Revit

https://autode.sk/HVACdesign

Selles õpetuses käsitletakse Autodesk Reviti tarkvara HVAC-süsteemi disaini, sealhulgas soovitatud töövooge, Reviti tootmise modelleerimise parimaid tavasid ja tootmisosade kasutamist projekteerimiskavatsuste modelleerimisel.


Structural Design and Analysis  [Revit, Robot Structural Analysis]

https://autode.sk/structuralanalysis

See õpetus näitab Autodesk Reviti ja Autodesk Robot Structural Analysis Professional tarkvarade koostöö võimalusi – sealhulgas soovitatud töövooge, analüütilise modelleerimise parimaid tavasid ja üksikasju andmevahetuse kohta.


Structural Steel Design and Detailing [Revit, Advance Steel]

https://autode.sk/structuraldetailing

See õpetus uurib Autodesk Reviti ja Autodesk Advance Steeli tarkvara koostöö võimalusi– sealhulgas soovitatud töövooge, terasühenduste modelleerimise parimaid tavasid ja andmevahetuse üksikasju.