Lumion 11.5 uuendused

Lumion blogi admin
15 Juu 2021

Lumioni abil saate renderdada enamat kui maja. Tehke oma kliendi unistuste maja, esitage lugu emotsioone tekitava disainiga ning kujundage kodud, kus on elu sees.

Living room at sunset. Residential home interior showing the new objects and new characters in Lumion 11.5

Maja algab konstruktsioonist. Seinad. Põrandad. Katused. Aknad ja uksed. Kõik on asjatundlikult kujundatud.

3D-mudelit vaadates võib aga tekkida tunne, nagu oleks midagi puudu. Võib-olla ei haara see ruumi ja selle ümbruse energiat ja atmosfääri. Võib-olla ei tekita see emotsioone. Mis iganes see on, elus on midagi, mida lihtsalt pole CAD-is võimalik näidata.

Kitchen interior with retro-inspired objects and new characters in Lumion 11.5

Lumioni abil saate oma visiooni ellu äratada ja rääkida rikkalikuma loo. Lugu, mis tekitab fantaasiat ja aitab klientidel täielikult visualiseerida, kuidas elu võiks nende nelja seina vahel areneda.

Alates väikestest detailidest, mida jagate teistega, kuni esemeteni, mis kodu kaunistavad, äratavad visuaalid ellu. Näiteks elutoa diivanist, diivanilauast ja toolidest saab kodu süda, kus pere jagab rahulikke hetki koos. Paberid, pastakad ja raamatud on laiali mööda hõivatud kodukontori lauda koos kasutatud kohvitasside ja lähedaste fotodega. Köögis keeb teekann ja sai on rösterist välja, andes märku uue päeva algusest.

Need pole mitte ainult esemed, vaid ka elu peegeldused. Need täidavad tühikud emotsiooniga.

Lumion aitab arhitektidel tutvustada oma kavandeid elu täis ruumidena, jäädvustades sügava isikliku seose majaga, seal elavate inimeste ja kõigi unikaalsete esemete vahel, mida kliendid endaga kaasa toovad.


Lumion 11.5 uuendused

Lumioni uusima versiooniga saate lisada ruumidele igapäevaste tegevuste omadusi. Võite lasta oma kujutlusvõime vabaks ja rääkida lugu toast, majas või isegi kogu projektist täpselt nii, nagu seda oma vaimusilmas näete.

Close-up of new objects in the Kitchen - Toaster, Teapot, Mixer

Lumion 11.5 Pro sisukogus on 123 uut objekti *, mis muudab visuaalid inimlikumaks ja isikupärasemaks. Leiate 73 uut etrohõngulist objekti, mis paljastavad ruumide ainulaadse identiteedi, sealhulgas:

36 pilkupüüdvat köögi eset, sealhulgas segistid, külmikud, rösterid, segistid ja palju muud. 12 sisustust teisest ajastust, sealhulgas kohvikute lauad ja toolid, jukebox, popkorni valmistaja ja palju muud.
11 ajatut kontorimööblit, sealhulgas diivanid, kirjutuslauad, toolid, lauavalgustid ja palju muud. 14 muud stiilset eset, sealhulgas kellad, raadiod, õmblusmasin, telerid ja palju muud.

Lisaks saate stseenis rõõmu tunda 50 uue 3D-karakteriga, sealhulgas mitmesuguste erineva tausta ja kultuuriga laste, teismeliste ja täiskasvanutega.

50 new non-animated, cheerful characters available in Lumion 11.5

Need rõõmsameelsed animeerimata tegelased sobivad ideaalselt keskkonna ja emotsioonide edastamiseks projekti taustal, olgu selleks siis murul lõõgastuv päevitaja, imestava pilguga otsiv laps või paar, kes naudib koos kaunist vaadet.

Teie projektist on rääkida lõpmatuid lugusid uute 3D-karakterite ja retrohõnguliste objektidega. Koos Lumioni olemasoleva sisukoguga, kus on üle 6300 objekti * ja üle 1250 materjali *, leiate endale kõik vajaliku, et oma visuaalid ellu äratada.