Civil 3D, InfraWorks ja ReCap Pro 2024

AEC Collection blogi Civil 3D blogi InfraWorks blogi Aruc
03 Mai 2023

Civil 3D, InfraWorks ja ReCap Pro 2024 uuendused

Civil 3D, InfraWorksi ja ReCap Pro 2023. aasta värskendused on siin! Need aitavad muuta infrastruktuuriprojektide kavandamise ja digitaalse modelleerimise palju kiiremaks ja tõhusamaks, kaasates samal ajal jätkusuutlikke disainielemente sujuvamaks planeerimisprotsessideks.

Reaalses kontekstis kujundamine on nüüd lihtsam: kõigi kolme töövood on optimeeritud ning muudavad andmete ja kujunduste jagamise tarkvarade vahel ja kolleegidega palju lihtsamaks.

Lugege edasi, et saada ülevaade kõige põnevamatest värskendustest:

Civil 3D 2024

Civil 3D uusim versioon pakub disaini tõhusust, optimeeritud töövooge ja jõudluse täiustusi, mis aitavad vähendada üldist projekteerimisaega ja lihtsustada projekti edastamist.

Selles videos on näha, uued Civil 3D funktsioonid, sealhulgas subassemblies, corridor transitions, Connector for ArcGIS ja Project Explorer.

UUENDUSED:

Meil on hea meel tutvustada rakenduses Civil 3D 2024 uut subassemblies juurutamise ja halduse funktsiooni. Ehitusinsenerid saavad nii alamkooste kui ka kooste tõhusamalt juurutada. Tarkvaras Civil 3D 2024 saab kohandatud alamkoostu postitada jagatud projekti asukohta. Kui sellesse asukohta postitatakse alamkoostu uus versioon, saab alamkoostu tarbivaid corridor hõlpsasti uue versiooni kasutamiseks värskendada. See uus protsess muudab palju lihtsamaks tagamise, et kõik projekti corridor kasutaksid uusimat sisu.

Project Explorer on nüüd lisatud Civil 3D 2024 installiprogrammi, mis annab kõigile Civil 3D kasutajatele juurdepääsu sellele võimsale tööriistale ilma lisatasuta. Enne seda oli see laiendus, millega kaasnes kulu. Uues versioonis täiustati navigeerimisvõimalusi Project Exploreri ja Civil 3D vahel ning pakutakse uusi võimsaid tööriistu kohandatud atribuutide andmete haldamise ja aruandluse tõhustamiseks.

PARANDUSED:

Connector for ArcGIS on uued täiustused. Tuletame meelde, et Autodesk Connector for ArcGIS säilitab reaalajas ühendust Civil 3D, InfraWorksi, AutoCAD Map3D ja ArcGISi vahel. ArcGIS for Civil 3D Connector uusimad täiustused võimaldavad klientidel paremini kontrollida ArcGISi andmete importi ja eksporti Civil 3D joonistesse, et saaksite kujundada geograafilist konteksti ja jätkusuutlikkust silmas pidades. Nüüd saate ArcGISist objekte importida AutoCADi punktide, polüliinide või hulknurkadena. Uued konfiguratsioonisätted objektide importimiseks ArcGISist annavad teile suurema kontrolli projektiandmete üle, sealhulgas toetavad erinevat tüüpi geomeetriat. Lisaks on teil parem tugi kaareobjektide importimisel Civil 3Dsse kaarena, nii et saate vähendada üldist projekteerimisaega ja projekti keerukust. Ümbritseva keskkonnaga arvestamine tähendab, et planeerimisprotsess on lihtsam ja kiirem.

Corridor üleminekute loomise ning võrgu paigutuse ja redigeerimise survestamise täiustused parandavad keerukate funktsioonide modelleerimisel projekteerimise ja dokumenteerimise protsessi, säästes taas teie aega, parandades samal ajal ka disaini kvaliteeti.

Kõik Civil 3D 2024 uuendused

InfraWorks 2024

InfraWorksi uuendused toovad kaasa täiustusi, mis aitavad infrastruktuuri projekteerimismeeskondadel disaini ja projekti keerukust sujuvamalt ning tõhusamalt hallata.

UUENDUSED:

Elevation Measurement Tool toob menüüsse Measure uue Point Elevation valiku, mis võimaldab hõljuda lõiketasandi tippude kohal ja näha visuaalseid vihjeid.

Need näitavad, millist tipu kõrgust dünaamilises mõõtmemärgises kuvatakse koos juhtjoonega. See lihtsustab kõrgusteabe hankimist projekteerimisprotsessis, vähendades üldist projekteerimisaega.

PARANDUSED:

Sujuv töövoog tähendab, et saate:

  • Importige Revit Family parameetrilise sisuna, mis sisaldab nii 2D-ekstrudeeritud komponente kui ka 3D-talasid.
  • Tooge Revit Family komponendid hõlpsalt InfraWorksi, nuutke neid ja saatke need tagasi Revitisse, et töövoog oleks tõhus. See laiendab praeguseid Revit Family komponente, et saaksite disaini kvaliteeti parandada.
  • Täpsustage Inventori komponentide jaoks Reviti kategooriate kaardistamist otse InfraWorksis.

Kõik InfraWorks 2024 uuendused

ReCap Pro 2024

ReCap Pro 2024 sisaldab uut lineaarset funktsioonide ekstraheerimise töövoogu ja olemasolevate funktsioonide täiendusi, et insenerid ja maastikuarhitektid saaksid reaalses kontekstis tõhusamalt kujundada.

UUENDUSED:

ReCap Vieweri lineaarse funktsiooni ekstraheerimise töövoog võimaldab teil ReCap Cloud Vieweri kaudu eraldada suurtest punktipilveandmetest geomeetriaid. See tähendab, et saate importida ainult teid huvitavaid geomeetriaid, lühendades ekstraheerimise töötlemiseks, andmete haldamiseks ja teiste meeskonnaliikmetega failide jagamiseks kuluvat aega.

PARANDUSED:

Klassifikatsioonihalduse versiooniuuendused tähendavad, et saate nüüd importida kõiki skannimistüüpe kõigist erinevat tüüpi töötlemata skaneeringutest. Lisaks saate nüüd automaatselt liigitada struktureeritud ja struktureerimata skaneeringud maapealseteks ja mittemaapealseteks punktideks.

Kõik ReCap Pro 2024 uuendused

Vaata ka veebinari What’s New in Civil 3D, InfraWorks, and ReCap Pro salvestust.


Twinmotion for Revit: infrastruktuuriprojektide reaalajas visualiseerimine

Olenemata sellest, kas teil on AEC Collection või Reviti litsents, kasutate Flexi või teil on hariduslitsentsi, siis saate nüüd Twinmotion for Revitiga infrastruktuuri kujundamiseks kasutada reaalajas visualiseerimist. See võimaldab teil:

  • Parandage visuaalse disaini kvaliteeti, ehitades keskkonda fotorealistlike materjalide, valguste ja objektidega, mis loovad realistliku kogemuse.
  • Looge oma lugu, kontrollides kellaaega, aastaaegu ja ilma, seejärel jagage seda, et anda teistele kujundusest täielik ülevaade.
  • Riskipotentsiaali vähendamiseks saate parema ülevaate keerukatest infrastruktuuriprojektidest.

BIM ja GIS: disain jätkusuutlikkusega

Pikaajalise jätkusuutlikkusega vastupidava infrastruktuuri kujundamise tähtsus on klientide jaoks üle maailma ülioluline, seega jätkatakse integratsiooni edendamist Esri ArcGIS-tehnoloogiaga.

Lisaks Connector for ArcGIS in Civil 3D uuendustele (nagu ülalpool kirjeldatud), võimaldab BIM and GIS cloud collaboration ka sidusrühmadel reaalajas otsuseid teha kogu projekti elutsükli jooksul. Hiljuti avaldatud e-raamat näitab, kuidas erinevad AEC-ettevõtted lihtsustavad infrastruktuuriprojektide kavandamist, ehitamist ja üleandmist. Laadige Autodeski e-raamat alla juba täna.

Civil Infrastructure Public Roadmap

Autodesk on pühendunud arendustegevuse läbipaistvuse tagamisele. Ka teie saate anda tagasisidet ja uusi ideid ning oma lemmikfunktsioonidele poolt hääletada portaalis Autodesk Civil Infrastructure Public Roadmap.

Civil 3D lisateabe saamiseks külastage lehte New Possible ja vaadake, kuidas teie tagasiside Civil 3Dd edasi viib.


Artikkel on tõlgitud Autodeski lehelt.

Originaal artikkel: https://blogs.autodesk.com/infrastructure-reimagined/whats-new-in-civil-3d-infraworks-and-recap-pro-2024/