AutoCAD My Insights

AEC Collection blogi AutoCAD blogi PDM Collection blogi admin
04 Aug 2021

Hankige isikupärastatud statistikat AutoCAD tootlikkuse maksimeerimiseks

AutoCAD 2022.1  käivitades saate juurdepääsu AutoCAD My Insights (Minu statistikale). My Insights tugevdab partnerlust tehnoloogia ja disainerite vahel, et saavutada paremaid tulemusi kiiremini. See on nõustamismootor, mis kasutab teie individuaalseid tooteandmeid isikupärastatud ülevaate saamiseks, et aidata teil tööd kiirendada ja AutoCAD erinevaid võimalusi tutvustada.

Autocad statistika

Esmakordselt on need andmed saadaval vahekaardil AutoCAD Start, nii et saate joonestades mugavalt uusi näpunäiteid hankida.

AutoCAD kasutab CADi koos Advanced tehnoloogiaga

Uuenduste keskmes on kasutajad, taheti kasutada täiustatud tehnoloogiat, mis aitab nende töövooge sujuvamaks muuta. Mõelge ajale, mida saate säästa, kui vähendate oma klahvivajutusi 10% võrra, lihtsalt õppides uusi nippe AutoCADi kasutamisel.

autocad nipid

My Insights on loodud tehnoloogiaga, mis mõistab AutoCADi kasutaja kavatsusi klahvivajutuste ja käsuajaloo kaudu. Kasutades uusimat serverivaba tehnoloogiat, andmeteadust ja masinõpet, sõelub My Insights nende otsuste tegemiseks andmeid.

See on joonestamise ajal juhend, mis annab kasutajatele õigel ajal ja õiges kontekstis väärtuslikku teavet. Siit saate teada, milliseid andmeid kogutakse.

My Insights hakkati katsetama juba veebruaris ja kliendid on juba vaimustuses sellest. Ka kogenud kasutajad on avastanud palju uusi tööviise.

Alusta My Insights kasutamist

Pärast AutoCAD 2022.1 installimist leiate My Insights, minnes AutoCADi vahekaardile Start. Klõpsake vasakpoolsel menüüribal valikul My Insights. Seejärel näete juhtpaneeli oma saadaoleva statistikaga. Soovitame kontrollida sealt uut teavet regulaarselt.

Alustage juba täna. Lisateave My Insights ja teie võimaluste kohta.

Loe teiste uuenduste kohta meie blogist AutoCAD ja AutoCAD LT 2022.1 uuendused .